FREE Download Avira AntiVir Premium 2009 with Crack, Serial - Aburifq Site
Headlines News :

FREE Download Avira AntiVir Premium 2009 with Crack, Serial


Download Avira AntiVir Premium 2009
with Crack, Serial
From Rapidshare or Megaupload

Avira AntiVir Premium 2009
Avira AntiVir Premium 2009 V1.00.20.00 + license till 2011

Avira AntiVir Premium reliably protects you against all threats from viruses, worms, trojans, rootkits, phishings, adware, spyware, bots, and dangerous “drive-by” downloads. Best detection rates and top-class security with several updates every day.

AntiVir stops all types of viruses
AntiAd/Spyware eliminates ad/spyware
AntiPhishing proactive protection against phising
AntiRootkit against hidden rootkit threats
AntiDrive-by prevents against downloading viruses when surfing
EmailScanner enhanced email protection
WebGuard protection against malicious websites
RescueSystem create a bootable rescue CD
QuickRemoval eliminate viruses at the push of a button NEW!
NetbookSupport for laptops with low resolution NEW!



30 MB | Rapidshare - Megaupload

Download Avira AntiVir Premium 2009 From Rapidshare

Download Avira AntiVir Premium 2009 From Megaupload
Share this article :

3 comments:

Lina mengatakan...

Klo udah pake Avira kok pake antivirus yang laen ga bisa ya??

aburifq mengatakan...

Thx atas kunjunganx, sebaikx dalam 1 OS (operating system) tdk menggunakan lebih dari 1 antivirus, krn selain ada yg gak cocok (not compatible) bs jg bikin Kinerja PC jd lambat...:)

aburifq mengatakan...

Thx atas kunjunganx, sebaikx dalam 1 OS (operating system) tdk menggunakan lebih dari 1 antivirus, krn selain ada yg gak cocok (not compatible) bs jg bikin Kinerja PC jd lambat...:)

topads

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Aburifq Site - All Rights Reserved
Original Design by Creating Website Modified by Adiknya